Biznes Restauracje & Catering logo
KATEGORIE

Biznes Restauracje & Catering nr 2(2)/2015 czerwiec-lipiec

Jak wykorzystać potencjał restauracji w sezonie wiosenno-letnim? Jak skutecznie zarządzać reputacją restauracji? Food truck - dobry pomysł na biznes? Wypożyczanie czy kupowanie sprzętu w gastronomii - co się bardziej opłaca?

Biznes Restauracje & Catering nr 2(2)/2015 czerwiec-lipiec

Temat numeru

Wykorzystaj potencjał sezonu – cztery filary biznesu restauracyjnego w okresie wiosenno-letnim

Z wizytą w...

Dark Restaurant – wyzwanie dla zmysłów

Twarzą w twarz

Dobry produkt kluczem do sukcesu - wywiad z Agnieszką Kręglicką, warszawską restauratorką

Optymalizacja kosztów

Nie trać na jedzeniu – optymalizacja strat żywności w gastronomii

Marketing

Reklamuj się tam, gdzie są Twoi potencjalni klienci

Restauracja w wirtualnym świecie opinii – czyli o skutecznym zarządzaniu reputacją

Osiągnij komunikacyjny sukces – o narzędziach komunikacji w biznesie restauracyjnym

Wprowadź nowy brand na rynek restauracyjny – porady eksperta

Know-how restauratora

Zacznij zarabiać na winie – karta win w restauracji metodą na zwiększenie zysków

Jak budować lojalność gości? – porady praktyków

Woda pitna w Twoim biznesie – ograniczaj niepotrzebne koszty

Pomysł na biznes

Jedzenie na wagę – biznes z potencjałem

Ciężarówka pełna jedzenia – food truck jako nowy model działalności biznesowej

Catering

Wypożyczanie sprzętu w gastronomii – czy to się opłaca?

Diet box – catering dietetyczny od A do Z

Zarządzanie personelem

Efektywna obsługa gości źródłem trwałej przewagi konkurencyjnej

Aktualności

„Kolacja Szefów Kuchni” w restauracji Cucina

Felieton

Street food - felieton Tomasza Jakubiaka

 

Zapraszamy do lektury! Zamów prenumeratę!

Piszą 
dla nas:
2014 @ FORUM MEDIA POLSKA Sp. z o.o.
Zdjęcia udostępnia fotolia.pl