Biznes Restauracje & Catering logo
KATEGORIE

Biznes Restauracje & Catering nr 1(1)/2015 kwiecień-maj

Dlaczego uzdatnianie wody jest dobrą drogą do oszczędności w gastronomii? Jakie wyzwania stoją przed branżą cateringową w 2015 r.? Co jest bardziej opłacalne - kupowanie czy wynajmowanie wyposażenia kuchennego?

Biznes Restauracje & Catering nr 1(1)/2015 kwiecień-maj

Temat numeru:

Uzdatnianie wody jako droga do oszczędności w gastronomii

Z wizytą w...

Niezwykły ziemniak

Restauracja hotelowa

Kuchenne dylematy - wyposażenie nowoczesnej kuchni - kupować czy wynajmować - oto jest pytanie

Restauracja do zadań specjalnych - jak trafić w niszę i podbić serca klientów nietypowym menu?

Restauracje hotelowe

Marketing

Facebook - jak zacząć i prowadzic efektywny fanpage

Najnowsze trendy - promocja restauracji i firm cateringowych w internecie

Know-how restauratora

"Przepraszam, czy Pani smakowało?"

Restauracja przyjazna dzieciom i rodzicom - jak skutecznie odpowiadać na potrzeby grupy docelowej?

Uniknij pułapek na zapleczu - jak mądrze wyposażyć kuchnię

Organizacja pracy - oprogramowanie twoim drogowskazem

Groupon - sprzedaż czy marketing?

Catering

Branża cateringowa - potencjał na 2015 r.

Zarządzanie personelem

Temat tabu polskiej gastronomii - czyli co robią pracownicy, gdy właściciel nie patrzy?

Aktualności

Kolory i smaki EuroGastro

 

Zapraszamy do lektury! Zamów prenumeratę!

Piszą 
dla nas:
2014 @ FORUM MEDIA POLSKA Sp. z o.o.
Zdjęcia udostępnia fotolia.pl