Data dodania artykułu: 05.09.2019
2019-09-05 15:43:15
Przepis autorstwa Przemysława Szałczyńskiego, szefa kuchni Akademii Kulinarnej Farutex.
Data dodania artykułu: 05.09.2019
2019-09-05 13:27:37
Żelazny punkt deserowego menu. Klasyczna czekoladowa lawa to numer jeden na liście przysmaków wielu miłośników czekolady. Stanowi wyśmienite dopełnienie lunchu czy kolacji. Przepis jest prosty – trzeba tylko zwrócić uwagę na czas pieczenia, który zależy od typu pieca i może nieco różnić się od podanego w przepisie. Czekoladową lawę można podawać osobno lub z lodami czy sorbetem.
Data dodania artykułu: 05.09.2019
2019-09-05 12:32:16
Choć jesień zbliża się wielkimi krokami nie oznacza to, że sezon na grilla już zakończony! Dlatego właśnie podrzucamy Wam przepis, którym podzielił się z nami Patryk Kotarba.