Subtropikalne morskie jagody? Tak, Chef!

Chefs Culinar poleca nietypowy przysmak – zielone morskie jagody. Pod egzotyczną nazwą kryją się glony zebrane na płaskich rafach subtropikalnych wód Oceanu Spokojnego.

2018-10-11 11:38:38

Zielone morskie jagody mają oryginalny wygląd przypominający małe winogrona. Ich niebywała soczystość, ciekawa struktura i niepowtarzalny aromat to gwarancja nowych doznań smakowych. Jagody należy spożywać na surowo. Sprawdzą się jako dodatek do dań rybnych i z owocami morza. Świetnie łączą się z sałatkami z dodatkiem cebuli lub pomidorów. Ich słony smak idealnie komponuje się z mięsem. Produkt marki Sous Fresh dostępny w ofercie dostawcy na zamówienie pod nr 16606975.


 

CHEFS CULINAR Sp. z o.o.
ul. Goleniowska 59
70-847 Szczecin
www.chefsculinar.pl

ZNAJDŹ NAS: