Maestro Gold. Dla tych, którzy w kuchni nie uznają kompromisów

Kruszwica wprowadza na rynek nową fryturę, która pozwoli na bardziej efektywne i korzystne biznesowo smażenie, przy jednoczesnym zachowaniu bardzo dobrych parametrów żywieniowych przyrządzanych potraw.

2020-10-13 14:08:36

Maestro Gold to unikalna kompozycja dwóch olejów: słonecznika wysokooleinowego i rzepaku; bez udziału tłuszczów uwodornionych w składzie. Wysoka wydajność, duża odporność na wysokie temperatury i degradacje tłuszczu, punkt dymienia > 230°C, 2 x dłuższy czas smażenia w porównaniu do popularnych frytur palmowych to właściwości nowej frytury, które pomogą restauratorom i szefom kuchni obniżyć koszty przygotowania potraw oraz poprawić komfort pracy.

Wysoki poziom jednonienasyconych kwasów tłuszczowych zapewnia korzystny profil żywieniowy frytury i jego wyjątkową stabilnośc. Neutralność zapachu czyni ją idealnym rozwiązaniem w otwartych kuchniach. Maestro Gold pozwoli prowadzić efektywną kosztowo, odpowiedzialną i nowoczesną kuchnię. Bez kompromisów!

GALERIA

ZNAJDŹ NAS: