Biznes Restauracje & Catering logo
KATEGORIE


Skontaktuj się
z autorem:

Tomasz Jakubiak

Szef kuchni w autorskiej restauracji Gar Jakubiaka. Gospodarz popularnego programu „Jakubiak lokalnie” w telewizji Kuchnia+, który bije rekordy oglądalności i zdobywa rzesze nowych fanów, czego finałem będą nowe odcinki. Autor książki pod tym samym tytułem. W programie „Jakubiak lokalnie” przekonuje do korzystania z rodzimych, regionalnych produktów, a także odwiedza polskich rolników i hodowców. Jest jednym z niewielu kucharzy w Polsce promujących polską kuchnię i polskich producentów.

W ramach promocji „ulicznego jedzenia” zorganizował w czerwcu 2013 r. pierwszy Street Food Festival by Tomasz Jakubiak, którego ideą było pokazanie nowego podejścia do kuchni – inaczej mówiąc: zdrowy fast food.

W roku 2013 dołączył do elitarnej organizacji zrzeszającej najlepszych szefów kuchni w Polsce – Fundacji Klubu Szefów Kuchni. Znani z telewizyjnych ekranów i najlepszych restauracji kucharze łączą siły, pomysły i entuzjazm, promując polską kuchnię i troszcząc się o edukację młodego pokolenia kucharzy.



Piszą 
dla nas:
2014 @ FORUM MEDIA POLSKA Sp. z o.o.
Zdjęcia udostępnia fotolia.pl