Biznes Restauracje & Catering logo
KATEGORIE

Już jest 5 numer "Biznes Restauracje & Catering"!

Karta win w restauracji okiem sommeliera, Customer experience w restauracji, Audio, wideo, TV - trudny wybór?, Inspirujący składnik: jagnięcina, Sylwetka szefa kuchni: Robert Sowa. To i dużo więcej w najnowszym "Biznes Restauracje & Catering"!

Spis treści

Temat numeru

4 Karta win w restauracji okiem sommeliera

Relacja

8 Podsumowanie konferencji organizowanej przez redakcję „Biznes Restauracje & Catering”. I Ogólnopolska Konferencja Menedżerów Restauracji i Szefów Kuchni „Rentowna Restauracja”

Marketing

12 Customer experience w restauracji – dwugłos ekspercki

16 Wysmakowany wizerunek restauracji

20 Tajna broń – koncentracja na pracownikach przekłada się na zyski

Know-how restauratora

26 Z grupowym u pracodawcy

28 Audio, wideo, TV – trudny wybór?

32 Przepis na dobrą inwestycję, czyli technologia UV-C w okapach Plastmetu

Zarządzanie Personelem

34 Szkolenia managerów restauracji jako inwestycja w kapitał ludzki

Catering

38 Funkcjonalność i estetyka – recepta na doskonałe opakowanie

Strefa Chefa

42 Inspirujący składnik dań: jagnięcina

48 Sylwetka szefa kuchni: Robert Sowa

52 Zaangażowanie szefa kuchni poza restauracją – co warto wiedzieć i jakie są możliwości?

Aktualności i nowości

54 „Tu bije serce polskiej gastronomii”

56 Gault&Millau Tour 2016 – Kraków

57 Gault&Millau Tour 2016 – Gdańsk

58 Jak wykorzystać Wi-Fi jako nowy kanał sprzedaży?

59 Nowy zakład w Lipnie znacznie zwiększy możliwości produkcyjne Pinguin Foods Polska

60 Otwarcie jesiennej edycji spotkań z cyklu ,,Szef dla Szefów”

61 Kulinarne Mistrzostwa Polski by Robert Sowa rozstrzygnięte!

62 Nowości produktowe w branży HoReCa

Katalog firm

64 Katalog firm

Co otrzymasz po podaniu adresu e-mail?

  • dostęp do wszystkich treści na stronie restauracje-catering.pl,
  • cotygodniową porcję newsów i inspiracji, czyli newsletter Biznes Restauracje & Catering
  • informacje o wydarzeniach organizowanych przez Biznes Restauracje & Catering.

Dziękujemy za docenienie!

Administratorem Twoich danych osobowych jest Forum Media Polska spółka z o.o., ul. Polska 13, 60-595 Poznań (dalej: My). Będziemy przetwarzać powyższe dane w celach marketingowych. Przysługuje Ci prawo do cofnięcia zgody na komunikację z naszej strony w każdym czasie. Możesz to łatwo uczynić, dzwonišc na 61 66 55 800 lub poprzez przesłanie maila na adres: bok@forum-media.pl.

Zgadzam się na kontakt ze strony wydawnictwa Forum Media Polska sp. z o.o. drogš elektronicznš i telefonicznš w celach marketingowych, w szczególnoœci w celu przedstawiania sprofilowanej oferty produktów i usług wydawnictwa lub jego partnerów.

Tagi: #HoReCa, #aktualności

Przeczytaj także:

Piszą 
dla nas:
2014 @ FORUM MEDIA POLSKA Sp. z o.o.
Zdjęcia udostępnia fotolia.pl